Over ons

Onze missie? Die is groots en gedurfd. Wij geloven in een wereld waarin economie en ecologie hand in hand gaan. We slaan een brug tussen onderneming en omgeving. Voor nu en in de toekomst. Wij zijn Embridge. Environment matters.

SHIFT

Onze drivers. Hiermee maken we elke dag het verschil!

Sharing

Wij delen onze kennis en geven om onze gemeenschap. Embridge is je vertrouwde one-stop-shop, volledig toegewijd aan jou en je milieukwesties.

Harmony

Wij zijn jouw partner. Embridge overbrugt letterlijk de kloof tussen jouw plan en de bijbehorende regelgeving.

Impact

Wij zijn er om impact te maken. Impact maken en rekening houden met milieu- en veiligheidsaspecten en de gevolgen voor de ruimtelijke ordening.

Flexible

Onze specialisten beoordelen elk probleem vanuit praktisch en juridisch oogpunt. Veranderende wetgeving maakt ons alleen maar veerkrachtiger.

Thought leader

Door onze verscheidenheid aan interne expertise zijn we in staat om innovatieve en transformatieve ideeën te blijven creëren en zelfs verder te gaan. Laten we samen de toekomst vormgeven.

SEO image Embridge

Al meer dan 25 jaar de beste keuze voor al jouw omgevingsvraagstukken

Duik met ons mee in de geschiedenisboeken van Embridge, helemaal terug tot het jaar 1999.

Embridge is jouw partner.

We begeleiden en ondersteunen bedrijven en om duurzaam te ondernemen. We doen dat met de nadruk op mens en planeet. Je kan bij ons terecht voor meer dan alleen milieuadvies. Ook voor advies bij omgevingsvergunningsaanvragen, milieu-effectenrapporten en veiligheidsrapporten kan je bij ons terecht. We hebben erkende milieucoördinatoren die je bijstaan bij het uitvoeren en naleven van de milieu- en vergunningsvoorwaarden. Bovendien adviseren we andere bedrijven op het gebied van natuur, ruimtelijke ordening, stedenbouw, mobiliteit en dus ook duurzaamheid.

Frame 54Frame 53

Impact maken op je omgeving? Join us!

Werken bij Embridge, dat is impact maken. Zin om bij ons aan de slag te gaan, solliciteer dan vandaag nog.

Stapje voor zijn op de rest? Laat iets weten!

Heb je vragen rond milieu- of omgevingsvergunningen? We helpen je het bos terug door de bomen te zien.