Leven bij Embridge

Samen zorgen we voor een voelbare impact op onze toekomst.

SHIFT

Onze drivers. Hiermee maken we elke dag het verschil!

Sharing

Wij delen onze kennis en geven om onze gemeenschap. Embridge is je vertrouwde one-stop-shop, volledig toegewijd aan jou en je milieukwesties.

Harmony

Wij zijn jouw partner. Embridge overbrugt letterlijk de kloof tussen jouw plan en de bijbehorende regelgeving.

Impact

Wij zijn er om impact te maken. Impact maken en rekening houden met milieu- en veiligheidsaspecten en de gevolgen voor de ruimtelijke ordening.

Flexible

Onze specialisten beoordelen elk probleem vanuit praktisch en juridisch oogpunt. Veranderende wetgeving maakt ons alleen maar veerkrachtiger.

Thought leader

Door onze verscheidenheid aan interne expertise zijn we in staat om innovatieve en transformatieve ideeën te blijven creëren en zelfs verder te gaan. Laten we samen de toekomst vormgeven.

team Deerlijk

Ik doe elke dag nieuwe dingen, mijn werk is heel gevarieerd en dat stimuleert me enorm.

Amandine Joachim
Amandine

Meer dan werken alleen!

Uiteraard gaat het om meer dan alleen maar werken. Het is belangrijk dat we als team connecteren. We organiseren dan ook graag op regelmatige basis een teamuitstap, zorgen voor een lekker aperitief op vrijdag, of nodigen jou en je familie uit op een Embridge-day. Heb je trouwens zelf leuke voorstellen om elkaar naast het werk nog beter te leren kennen? Laat maar weten, we luisteren graag naar jullie input!

IMG 20230616 WA0016Mtech on tour

Impact maken op je omgeving? Join us!

Werken bij Embridge, dat is impact maken. Zin om bij ons aan de slag te gaan, solliciteer dan vandaag nog.

Ontdek onze benefits

Voor ons ben jij belangrijk. Samen met jouw talent en expertise kunnen wij verder bouwen aan een duurzame omgeving voor onze klanten en bij uitbreiding voor ons allen.